loading ...
PLANIFICATOR VACANȚĂ CONTACT
RO
ro hu en de fr
DESCOPERĂ
Fiecare localitate din Bran-Moieciu-Fundata are propriul farmec şi oferă propriile sale aventuri unice. Alege o localitate din listă şi află mai multe despre toate posibilităşiie de cazare, masă şi petrecere a timpului liber.
 
EXPLOREAZĂ
Găseşte un motiv de distracţie sau sărbătorire în zona Bran-Moieciu-Fundata, parcurge lista atracţiilor şi activităţilor pe care ţi le-am pregătit cu mare drag şi adaugă–l pe lista ta cu ce "trebuie să văd" şi "trebuie să fac". Că e vară, că e iarnă, la noi cu siguranţă nu o să te plictiseşti.
 
ADMIRĂ
Ultima fotografie adăugată
recept1.jpg
vezi toate fotografiile
Fotografia săptămânii
10661881_727567090653593_5880111138160088156_o.jpg
vezi fotografiile recomandate
REZERVĂ
Rezervă şederea, activitatea sau pachetul tău turistic prin noi şi bucură-te de avantajele cardului turistic GRATUIT.
Cauţi o ofertă de cazare sau program şi ai nevoie de ajutor? Vrei să afli unde mai sunt camere libere?
Nu mai pierde timpul, intră în legătură cu noi! Serviciul este gratuit şi fără obligaţii.
Cere oferte de la mai multe unităţi de cazare (max. 6)
Cere ofertă de la biroul nostru
ro hu en de fr ×

Despre Bran-Moieciu-Fundata

Despre Bran-Moieciu-Fundata

Descoperă Bran- Moieciu – Fundata, o zonă plină de legende, istorie, tradiţie şi cultură.

Dacă ai ajuns în ţinutul unde verdele este mai intens ca oriunde iar cerul mai senin şi mai aproape de oameni, ai ajuns în Bran, la confluenţa dintre Carpaţii, Orientali, Carpaţii Meridionali şi Depresiunea Transilvaniei. Eşti în inima României, într-unul dintre cele mai importante puncte de referinţă ale istoriei, culturii şi tradiţiei româneşti. În acestă cetate a naturii construită de Divinitate cu multă dragoste şi dată oamenilor să se bucure de ea, ori de unde vei intra vei fi întâmpinat de munţi înalţi ce îţi oferă o privelişte ameţitoare şi de oameni frumoşi. Crestele înalte ale munţilor Bucegi şi Piatra Craiului înconjoară şi ocrotesc încă de la începutul lumii această zonă, iar în interiorul lor curg dealuri ce se revarsă până în Cheile Turcului unde de sute de ani stă măreţ şi impozant Castelul Bran.

Branul este unul din puţinele locuri din România ce conservă cu sfinţenie tradiţiile străbune şi frumuseţea naturală a ţinuturilor sale. Varietatea oferită de aceasta staţiune turistică te încântă fie că eşti iubitor deistorie, amator de trasee turistice sau de sporturi de iarnă, pasionat de artă fotografică sau chiar împătimit de sporturi extreme. Acest sanctuar al naturii ascunde legende străvechi şi mistere, cetăţi medievale şi peşteri neexplorate, pe care le puteţi descoperi şi experimenta la Bran.

De asemenea şi zona Moieciu este locul ideal de petrecere a unei vacanţe reuşite în mijllocul naturii, întrucât beneficiază de un cadru natural cu peisaje de invidiat, de un aer ozonat benefic sănătăţii, de produse gastronomice tradiţionale apetisante şi ecologice, de o linişte apăsătoare completată de susurul apelorcristaline de munte şi nu în ultimul rând de gospodari harnici, pricepuţi şi ospitalieri.

Vă aşteptam să beneficiem şi să ne bucurăm împreună de aceste minunate daruri oferite de natură.

Nu uitaţi însă nici de comuna Fundata, situată între Parcul Naţional Bucegi şi Parcul Naţional Piatra Craiului, comuna aflată la cea mai mare altitudine din România (1360 m).

Comuna Fundata este la înălţime nu numai prin altitudine. Vei găsi aici peisaje montane ce îţi tăie răsuflarea, vor respira cel mai curat aer (aşa cum o demonstrează staţia de măsurare a aerului amplasată în zonă), vor cunoaşte oameni primitori, obiceiuri şi tradiţii nealterate, arhitecutură veche autentică, se vor delecta cu mâncare bună şi sănătoasă, sau se vor putea recreea practicând sporturi de iarnă, drumeţii, mountainbike.

De vei ajunge şi tu aici, ia cu tine în gândurile tale tot ce ai mai frumos, lasă în schimb respect faţă de natură, istorie şi oameni, nu clinti nimic din locul lui. De vei întâlni o floare bucură-te de ea, nu mişca lespezi de piatră de la locul lor, lasă pădurea verde, lasă-ţi amprenta pe ziduri doar atingându-le fără a scrie. Ia cu tine poveşti şi legende, mergi mai departe şi spune-le şi altora.

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
×

loading ...