loading ...
PLANIFICATOR VACANȚĂ CONTACT
RO
ro hu en de fr
DESCOPERĂ
Fiecare localitate din Bran-Moieciu-Fundata are propriul farmec şi oferă propriile sale aventuri unice. Alege o localitate din listă şi află mai multe despre toate posibilităşiie de cazare, masă şi petrecere a timpului liber.
 
EXPLOREAZĂ
Găseşte un motiv de distracţie sau sărbătorire în zona Bran-Moieciu-Fundata, parcurge lista atracţiilor şi activităţilor pe care ţi le-am pregătit cu mare drag şi adaugă–l pe lista ta cu ce "trebuie să văd" şi "trebuie să fac". Că e vară, că e iarnă, la noi cu siguranţă nu o să te plictiseşti.
 
ADMIRĂ
Ultima fotografie adăugată
recept1.jpg
vezi toate fotografiile
Fotografia săptămânii
10661881_727567090653593_5880111138160088156_o.jpg
vezi fotografiile recomandate
REZERVĂ
Rezervă şederea, activitatea sau pachetul tău turistic prin noi şi bucură-te de avantajele cardului turistic GRATUIT.
Cauţi o ofertă de cazare sau program şi ai nevoie de ajutor? Vrei să afli unde mai sunt camere libere?
Nu mai pierde timpul, intră în legătură cu noi! Serviciul este gratuit şi fără obligaţii.
Cere oferte de la mai multe unităţi de cazare (max. 6)
Cere ofertă de la biroul nostru
ro hu en de fr ×

Informaţii practice

Informaţii practice

Informaţii practice din zona Bran-Moieciu-Fundata. Aici vei găsi o gamă variată de informaţii care te vor ajuta să-ţi planifici mult aşteptata vacanţă pe ţărămul lui Dracula.

Documente necesare călătoriei în România


Cetăţenii străini care călătoresc în România trebuie să obţină o viză înainte de a pleca, de la Ambasada Română sau de la consulate, cu excepţia celor care vin din ţări cu care s-au semnat convenţii pentru anularea vizelor.

Sunt patru categorii de călători: cei care pot veni în România fără viză, cei care primesc o viză fără invitaţie, cei care au nevoie de o invitaţie pentru a obţine o viză şi cei care au o viză pentru tranzit aerian. Există vize pentru o singură intrare sau pentru intrări multiple. În situaţii excepţionale, poliţia vamală a României poate da vize extinse: pentru o misiune, pentru afaceri, pentru activităţi sportive, pentru mass-media, pentru transport şi pentru tranzit.

Documentele de călătorie pentru cetăţeni ai UE

- paşaport
- cartea de identitate

Atenţie! Permisul de conducere sau cardul bancar nu sunt acceptate ca documente de călătorie sau ca dovezi ale identităţii.

Documente de călătorie pentru cetăţenii din afara UE

Cerinţe în materie de paşaport/viză

Dacă sunteţi cetăţean al unei ţări terţe şi doriţi să călătoriţi pe teritoriul UE, veţi avea nevoie de un paşaport:

- care să rămână valabil cel puţin încă 3 luni de la data la care intenţionaţi să părăsiţi ţara din UE pe care o vizitaţi
- care să fi fost eliberat în ultimii 10 ani.

Este posibil să aveţi nevoie şi de o viză. Pentru a o obţine, adresaţi-vă consulatului sau ambasadei ţării pe care o vizitaţi. Dacă viza dumneavoastră este emisă de o ţară din spaţiul Schengen, aceasta vă permite automat să călătoriţi şi în celelalte ţări din spaţiul Schengen. De altfel, dacă aveţi un permis de şedere valabil emis de una dintre ţările Schengen, acesta este echivalent cu o viză. Este posibil să aveţi nevoie de o viză naţională pentru a vizita o ţară din afara spaţiului Schengen.

Agenţii poliţiei de frontieră din ţările UE pot solicita şi alte documente justificative, cum ar fi o invitaţie scrisă, dovada asigurării condiţiilor de cazare, un bilet de întoarcere sau un bilet dus-întors.

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
×

loading ...