loading ...
PLANIFICATOR VACANȚĂ CONTACT
RO
ro hu en de fr
DESCOPERĂ
Fiecare localitate din Bran-Moieciu-Fundata are propriul farmec şi oferă propriile sale aventuri unice. Alege o localitate din listă şi află mai multe despre toate posibilităşiie de cazare, masă şi petrecere a timpului liber.
 
EXPLOREAZĂ
Găseşte un motiv de distracţie sau sărbătorire în zona Bran-Moieciu-Fundata, parcurge lista atracţiilor şi activităţilor pe care ţi le-am pregătit cu mare drag şi adaugă–l pe lista ta cu ce "trebuie să văd" şi "trebuie să fac". Că e vară, că e iarnă, la noi cu siguranţă nu o să te plictiseşti.
 
ADMIRĂ
Ultima fotografie adăugată
recept1.jpg
vezi toate fotografiile
Fotografia săptămânii
10661881_727567090653593_5880111138160088156_o.jpg
vezi fotografiile recomandate
REZERVĂ
Rezervă şederea, activitatea sau pachetul tău turistic prin noi şi bucură-te de avantajele cardului turistic GRATUIT.
Cauţi o ofertă de cazare sau program şi ai nevoie de ajutor? Vrei să afli unde mai sunt camere libere?
Nu mai pierde timpul, intră în legătură cu noi! Serviciul este gratuit şi fără obligaţii.
Cere oferte de la mai multe unităţi de cazare (max. 6)
Cere ofertă de la biroul nostru
ro hu en de fr ×
SĂ GUȘTI

Măr de Bran - Produs local din zona Bran-Moieciu-Fundata

Măr de Bran este un produs local al destinaţiei turistice Bran-Moieciu-Fundata. Află mai multe despre aceste sucuri de mere naturale, gustoase şi sănătoase, vizitează producătorul şi nu rata să te aprovizionezi cu ele. 

Măr de Bran - Produs local din zona Bran-Moieciu-Fundata

Sănătate, savoare, amintirea unei vacanţe de neuitat pe dealurile Branului

 

“Măr de Bran” este o idee îndrăzneaţă dar realistă, rodul unei prietenii de o viaţă şi a unei oportunităţi rare de a vă oferi un produs cu totul şi cu totul special: sucul de mere, natural, integral “Măr de Bran”.

Fiecare sticlă încoronată este rezultatul unui proces minuţios de prelucrare a merelor care, an de an, îngreunează crengile pomilor de pe dealurile Branului. Livezile noastre se întind între munţii Bucegi şi Piatra Craiului, o insulă de tradiţii şi obiceiuri. Aici totul este neschimbat: merele se înroşesc la lumina soarelui, la atingerea ploii … şi atât!

Vă invităm să ne cunoaşteţi prin intermediul acestor pagini virtuale şi de asemenea vom fi bucuroşi să vă avem oaspeţi, la un pahar de suc proaspăt, la ferma din Bran.

Sucul de mere “Măr de Bran” este un produs natural, integral extras din merele culese manual şi apoi presate după metode tradiţionale, dar cu echipamente moderne. Sucul obţinut este pasteurizat şi îmbuteliat în recipienţi de sticlă. Astfel, produsul rămâne complet natural, păstrându-şi savoarea şi prospeţimea pe o perioadă îndelungată. În tot acest timp, producerea sucului de mere este atent supravegheată pentru a fi îndeplinite toate standardele de calitate şi normele de sănătate.

Sucul de mere ”Măr de Bran” NU are adaos de apă şi NU conţine conservanţi, coloranţi sau îndulcitori. Aspectul uşor tulbure denotă consistenţa crescută în componente benefice pentru sănătate, conţinute în pulpa fructului, fapt atestat în buletinele de analiză Larex.

Gustul este deosebit de versatil, lejer, dulce-acrişor, potrivit pentru orice moment al zilei: dimineaţa, la micul dejun, la masa de prânz din timpul săptămânii, fie ea şi la birou ori poate la un dejun de afaceri.

Copiii vor aprecia culoarea, parfumul şi gustul delicios de mere, iar părinţii vor fi multumiţi să le poată oferi o băutură naturală şi sănătoasă.

hide image
hide text

Unde poţi să guşti sucul natural Măr de Bran

Aici poţi gusta cel mai răcoros suc natural

Unde poţi să cumperi sucul natural Măr de Bran

Aici poţi cumpara cel mai delicios suc natural de mere
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
×

loading ...