loading ...
PLANIFICATOR VACANȚĂ CONTACT
RO
ro hu en de fr
DESCOPERĂ
Fiecare localitate din Bran-Moieciu-Fundata are propriul farmec şi oferă propriile sale aventuri unice. Alege o localitate din listă şi află mai multe despre toate posibilităşiie de cazare, masă şi petrecere a timpului liber.
 
EXPLOREAZĂ
Găseşte un motiv de distracţie sau sărbătorire în zona Bran-Moieciu-Fundata, parcurge lista atracţiilor şi activităţilor pe care ţi le-am pregătit cu mare drag şi adaugă–l pe lista ta cu ce "trebuie să văd" şi "trebuie să fac". Că e vară, că e iarnă, la noi cu siguranţă nu o să te plictiseşti.
 
ADMIRĂ
Ultima fotografie adăugată
recept1.jpg
vezi toate fotografiile
Fotografia săptămânii
10661881_727567090653593_5880111138160088156_o.jpg
vezi fotografiile recomandate
REZERVĂ
Rezervă şederea, activitatea sau pachetul tău turistic prin noi şi bucură-te de avantajele cardului turistic GRATUIT.
Cauţi o ofertă de cazare sau program şi ai nevoie de ajutor? Vrei să afli unde mai sunt camere libere?
Nu mai pierde timpul, intră în legătură cu noi! Serviciul este gratuit şi fără obligaţii.
Cere oferte de la mai multe unităţi de cazare (max. 6)
Cere ofertă de la biroul nostru
ro hu en de fr ×
SĂ PARTICIPI

Turnirul Cetăţilor

Turniruri cu cai, lupte cu spadă între cavaleri, trageri cu arcul şi dansurile domniţelor sunt ingredientele unei zile de poveste pentru turiştii prezenţi la Bran. Cavaleri şi domniţe ocupă timp de două zile Platoul Inima Reginei Maria ca să le arate curioşilor viaţa cotidiană din Evul Mediu. 

Turnirul Cetăţilor

Evenimentul Turnirul cetăţilor este parte a unui circuit de turnee care se desfăşoară în patru weekend-uri în Braşov, Bran, Râşnov şi Făgăraş. Patru cavaleri trebuie să se lupte în scopul de a câştiga mâna frumoasei prinţese, în timp ce publicul trebuie să aplaude şi să voteze pentru cavalerul preferat.
Braşov, cel mai important oraş din grupul cetăţilor, este invadat de oameni în costum medieval, cu parade de cavaleri şi prinţese, Curteni, vrăjitoare, clovni şi călăi. Cavalerii se afişează cu săbii şi tir cu arcul, dueluri şi lupte între cavaleri, turnee călare ce au au loc de două ori pe zi.
Este stabilită şi o piaţă istorică, în cazul în care meşterii efectuează activităţi live şi totodată de a oferi stagii de mână de lucru şi caligrafie.
Copiii pot participa la jocuri medievale şi pot gusta dulciuri, dar alimentele medievale sunt pregătite de-a lungul străzilor medievale sau la banchetul Cavalerilor. Toate acestea sunt însoţite de trubadurii cu concerte de muzică medievală şi cursuri de dans.

hide image
hide text

Organizatori

Primăria Bran

Primăria Bran


nespecificat
-
0 comentarii
0 oferte
0 evenimente
în ghidul meu
DETALII
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
×

loading ...